< Powrót do Produktów

Koncentraty

Koncentrat z buraka ćwikłowego
Koncentrat z buraka ćwikłowego

Parametry koncentratu z buraka ćwikłowego:

  • Zawartość ekstraktu: 64 - 70 'Bx
  • Kwasowość ogólna, w przeliczeniu na kwas cytrynowy: min 1,9%
Koncentrat jabłkowy
Koncentrat jabłkowy

Parametry koncentratu jabłkowego:

  • Zawartość ekstraktu: 70 'Bx
  • Kwasowość ogólna, w przeliczeniu na kwas jabłkowy: 1,7-6,0%
  • NTU: 0-5,0
Koncentrat truskawkowy
Koncentrat truskawkowy

Parametry koncentratu truskawkowego:

  • Zawartość ekstraktu: 65 - 68 'Bx
  • Kwasowość ogólna, w przeliczeniu na kwas cytrynowy: > 5,0%
  • NTU: 1,0-5,0
Koncentrat malinowy
Koncentrat malinowy

Parametry koncentratu malinowego:

  • Zawartość ekstraktu: 65 - 68 'Bx
  • Kwasowość ogólna, w przeliczeniu na kwas cytrynowy: > 9,0%
  • NTU: 1,0-5,0
Koncentrat wiśniowy
Koncentrat wiśniowy

Parametry koncentratu wiśniowego:

  • Zawartość ekstraktu: 65 - 68 'Bx
  • Kwasowość ogólna, w przeliczeniu na kwas cytrynowy: > 6,0%
  • NTU: < 5,0
Koncentrat z czarnych porzeczek
Koncentrat z czarnych porzeczek

Parametry koncentratu z czarnych porzeczek:

  • Zawartość ekstraktu: 65 - 68 'Bx
  • Kwasowość ogólna, w przeliczeniu na kwas cytrynowy: > 12,0%
  • NTU: 1,0-5,0
Koncentrat aroniowy
Koncentrat aroniowy

Parametry koncentratu aroniowego:

  • Zawartość ekstraktu: 65 - 68 'Bx
  • Kwasowość ogólna, w przeliczeniu na kwas cytrynowy: > 5,0%